19 Ağustos 2014

SAKSI KAPLAMAYA "EK"

Bir yazının herşeyi hazır olur da bu kadar uzun sürede neden yayınlanamaz, sormayın bilmiyorum! 15 gündür ha şimdi, ha yarın derken olmadı bir türlü...

Kısmet şimdiyeymiş diyerek abuk bir bağlamayla herkeŞe merhaba diyorum...

Burada saksı kaplamaktan söz etmiştim ya hani, elimde bir tane daha kaplanmış vardı, onu da göstermek istedim. Ikea'dan teeeeee ne zaman aldığım galvaniz gibi bir şeydi. Renksiz bir saksıydı. Dedik ki babamın caaaaanım bahçesi için biraz renklendirelim. Ortaya böyle birşey çıktı. Altına da birkaç delik açtım çivi çekiçle, ekti çiçeğini babam koydu kenara.






Şemsiye de neyin nesi diye soracak olursanız eğer hemen diyeyim... Şöyle ki; bazı çiçekler güneş pek sevmezmiş, babam da güneş tepede olduğunda böyle bir önlem alıyor. Hergün hiç üşenmeden kuruyor, güneş gidince kaldırıyor!
Yandaki kapı süsü orjinalinde aşağıdaki gibiydi. Eskitme beyaz türü bir şey. Paşabahçe'den almıştım. Astık kapının yanına gelince. Bir gün denizden geldim kiiiii amanın! O da ne? Benim beyaz süsüm olmuş rengarenk. Anneme göre aslında "hafif bir renk verilmiş". keşke önceki halinin resmini çekeymişim. Ona bile fırsat tanımadı hatun. Ben de arkasının resmini çektim, ön yüzü de hemen hemen aynıydıç



Bunlar da Tcihibo'dan son aldıklarım. İndirim temasında almıştım. Bildiğiniz desenli bantların epey geniş olanı. Sanırım duvar süsü, bordür amaçlı kullanılıyor. Hafif şeffaf gibi. Yani zemin desenli ise, koyu renkse göstermiyor pek kendini. Açık renkte hoşşşş :)

Neyse efeniiiiiiiim, benden bu kadar.

HerkeŞ kalsın sağlıcakla...


2 yorum :

  1. fotoğrafların hiçbirini göremedim :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaaa.... Sema Hanım birkaç arkadaşıma açtırdım, onlar bir sorun olmadığını söylediler ama.... bilemedim ki....

      Sil