17 Mart 2013

TCHIBO ALIŞVERİŞİ VE BİR TANE DE ŞİŞE!!!

Efeniiiiiiiiiimmmmm...

HerkeŞe merhaba!

Umarım güzel bir haftasonu geçirmiştir herkes... Benim ki biraz sıkıntılı oldu :( Yaklaşık bir haftadır kısa bir süre ayakta durduktan sonra başlayan sol ayağımdaki uyuşmalar arttı. Hatta Cuma günü bir ara kısa bir süreliğine bacağımı kontrol edemez oldum. Ve bu olduğunda annemlerden sadece kısa bir uzaklıktaki 7.Caddenin ortasındaydım...

Aslında bir süredir belimle ilgili doktora gitmek aklımda hep vardı ama beni tanıyanlar bilir, doktora hastaneye gitmeyi hiiiiiç sevmem. Gerçi elbette kimse bayıla bayıla gitmiyordur gittiğinde de ama ben daha bir zor gidiyorum. 

Neyse, bir şekil eve geldim ve birkaç hastane/doktor bakındım. Önceki doktorum (Güven hastanesindeydi) ayrılmış, izi tozu yok! Başka birkaç yerle daha konuştum ama heryer iki-üç hafta sonrasına randevu veriyor, şaka gibi!!! Daha bir panik oldum. Üzerinde durmazsam, yürümezsem sorun yok, ağrı yok. Ama az bir yol yürüdüğümde ya da birkaç dakika ayakta durduğumda hemen başlıyor uyuşma, hissetmeme...

Derken babam kontrolü ele aldı ve ertesi gün (yani Cumartesi günü) kendisi bilhassa giderek bana randevu alacağını söyledi. Aldı da! Pazartesi sabah 09:50, Başkent Hastanesi. Merakla bekliyorum ne olacak, ne çıkacak, neler yapmam/yapmamam gerekecek, ne diyecek doktor...? Taaaaaaaaa geçtiğimiz Çarşamba gününden beni çeşitli sebeplerle ertelediğim birkaç günlük İstanbul gezim ne olacak????

Diyerekteeeeeeeen....

Konuyu güzel bir yere bağlıyorum; Tchibo siparişlerime :)

Cumartesi günü geldi çok şükür. İşte detaylar :)

En çok kullandığım şeyden iki paket aldım; renkli kartonlar! Daha önce de birkaç paket almış, hatta yılbaşı kartlarımın çoğunu da bu kartonları kullanarak hazırlamıştım...
İşteeeeeee alışverişimin en sevdiğim parçası: renkli bantlar, yani "Washi tapes". Bayılıyorum bunlara! Yapılabilinecek şeyler öylesine sınırsız ki. Aratın internette, siz bile inanamayacaksınız çeşitlerine, yapılan proCelerin güzelliğine...
İki paket aldım bundan da. Her pakette 10'ar tane bant var farklı desenlerde. Göreceğiniz üzRe öyle az da değil, oldukça uzunlar. 10'lu paket fiyatı 22,95 TL.

8'li tekstil boyası aldım ama pek kumaş üzerinde kullanmaya niyetli değilim, ilgi alanıma giren bir konu değil tekstil boyama. Boncuk boya denilen boyalar var ya, onları kullandığım amaçla kullanmayı düşünüyorum bunları da .

Fiyatı 26,95 TL.

Bu ...,99TL veya ...,95 TL olayı ki biraz sinir olduğum bir konu, ne yazık ki Tchibo'nun hemen bütün ürünlerinin fiyatlarında geçerli!











Origami kağıtlarından aldım. Üç boy. Her boyda da farklı desenler var. Küçük bir kitapçığı da var temel katlamaların nasıl yapılacağını gösteren. Bir de katladığınızda üzerinden geçmede kullanacağınız plastik parça. Ben genelde onun yaptığı işi tırnağımı kullanarak ya da plastik cetvel yardımıyla yapıyordum. İyi oldu bu!
Setin fiyatı 16,95 TL.


30'lu kendinden yapışkanlı renkli folyo aldım. Renklerine bayıldım! Kendinden yapışkanlı olması da çok hoşuma gitti ki :) Hem birşey kaplamak hem de süsleme yapmak için çok hoş olur ki!

Paket fiyatı da  24,95 TL. ki!!!






Bir tane saat aldım ki bunun konumuzla bir alakası yok ama ben yine de paylaşayım dedim.

Aynısından daha önce de almıştım. Hatta ve hatta aşağıdaki fotoğraf mutfağımın duvarındaki halidir saatin. Bu aldığıma Bodrum'a inşallah, geçeceğimiz yeni eve
 Daha önce ne kadara aldığımı hatırlayamadım ama bu fiyat olmadığından eminim! Zaten bunu yukarıdaki ürünleri aldığım reyondan değil, fırsat reyonu-ofis&elektronik kısmından seçip aldım.

Fiyaaaatı da 6,95 TL.

Hiç merak etmeyin, bir yıldan fazla oldu ben alalı. Tıkır tıkır işliyor efenim :)
Bir tane de yastık kılıfı aldım, sadece ve sadece rengini beğendiğimden dolayı. Ama aklımda onlarca uçuşan yastık proCesi varken, biliyorum ki bunun da yeri gelecektir :)

Fiyatı 4,95 TL:




İşte benden bu kadar....

Biliyorsunuz Survivor Panama başlıyor bu Pazar. Yani başladı, şu an bir yandan da onu seyrediyorum. Geçen defa da izlemiştim baştan sona. Henüz pek bir fikrim yok yarışmacılar hakkında ama ünlülerden favorim şimdiden belli olur gibi oldu gibi; Ümit Karan!

Bu arada bir tane de şişe kapladım yine, stresli bir anımda kimseye dolamamak için şişeye dolayarek yaptığım!!! :)


















Cd'leri biliyorsunuz bir önceki proCede yaptıklarım...

Az önce ev soğudu birden. Biliyorum ki hava da epey soğuk bugün Ankara'da. Dedim ki herhalde unutkanlık yapıp pencere falan mı açık bıraktım diye... Ama yok! Her yer kapalı ama ev soğuk...

Simsalabimsoooooooooooooooooooooo!!!

Aferin bana!

Doğalgaz bitmiş, benim haberim yok!!!

Halbusiiii birkaç gün önce baktığımda daha birsürü binli metreküplü doğalgazım vardı... Ne çabuk bitti kine !!! Kışa girmeden almıştım 1.500 TL'lik, yeter diyordum bu bana bir sezon. 

Ama neymiş??? 

Yetmezmiş! 

Böyle ayazda kalınırmış! Yarın doktordan sonra ilk iş postaneye gidilip doğalgaz alınırmış!!!

Allahtan salonda klima var, yatağımda da elektrikli battaniyem. Yani donmayacağım bu gece, merak etmeyin siz beni! :))) 

Hem..... 

Hem annemlere giderim canım nooolucak ki! Annem de bayılır zaten ben gelince :)

İşte benden bu defalık da bu kadar efenim....

HerkeŞe mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum, çalışanlara da hayırlı Pazartesiler! :)

Kalın sağlıcak ilen...




6 yorum :

  1. Çok geçmiş olsun şimdiden.Umarım ciddi bişey çıkmaz.Aldıkların çok güzel güle güle kullan.Aynı şeyleri almışız hemen hemen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ki!

      Hımmmmmm.... Bir Tchibo'cu daha haa!!!!

      :)

      Sil
  2. canım öncelikle geçmiş olsun diyorum inşallah ciddi bişey çıkmaz.biraz ihmalkarsın sanırım bu konuda.gerçi yazdığın gibi hastaneye gitmek ölüm gibi geliyor banada.
    aldıkların şahane.birdolu ve çok cici şeyler almışsın.kimbilir ne güzellikler çıkacak bunlardan.
    son olarak şişen çok şık olmuş.sevdiğim üçlü bir arada kırnap,telis ve dantel...ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alanay, çok teşekkür ederim güzel dileklerine ve her zaman ki gibi beğenine...

      Sevgiler

      Sil
  3. çok geçmiş olsun demetcim :) sevgiler

    YanıtlaSil